Foder och skötsel

Vilket foder?

2013-02-23 13:26 #0 av: [Teddies matte]

Vad ger du din hund för foder och funkar hunden bra på detta? Har du bytt foder och skedde det några positiva förändringar vid byte till detta foder?

Själv ger jag min Lagotto numera Brit Care lamm&ris, vilket funkar jättebra på honom. Många positiva förändringar vid detta foderbyte, han var dessutom väldigt kräsen tidigare men äter nu med god aptit.

Sajtvärd på Lagotto romagnolo i fokus

Anmäl
2013-03-20 11:25 #1 av: Snapsen

Fick rekommenderat av uppfödaren Bravo färskfoder och han älskar det. Ger även typ ½ dl av ett torrfoder också, mest för att det är lite kul att se han söka rätt på kulorna utomhus så sorten är inte så viktig.

Han blir ibland hård i magen och fått rådet att ge mer fibrer. Därför får han morötter,  knäckebröd eller liknande regelbundet. Ger han även färska märgben när han ensamtränas eller bara har behov av att tugga på något.

Han älskar verkligen all mat och har inga som helst åsikter vad som ligger i skålen. Alla måltider är tydligen party party i hans världPartajar

Anmäl
2013-03-20 12:51 #2 av: MonisN

Vi har fortsatt med Royal Canin eftersom uppfödaren hade gett henne det från start. Men funderar nu på att byta till Eukanuba som innehåller mer kött och inga smakförstärkare. Har provat denna maten och hon gillar den också. Tror hon är lite trött på Royal.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Anmäl
2013-03-20 13:34 #3 av: [Teddies matte]

#2 Absolut vettigt att byta från Royal!

Sajtvärd på Lagotto romagnolo i fokus

Anmäl
2013-03-21 11:05 #4 av: nadilda

Innan hade vi pedigree valpfoder för det fick hos uppfödaren men vi har nu bytt till standardt activ Glad

Hon gillar standardt lite mer en pedigree men äter fortfarande inte utan mutor....känns lite misslyckat när man har en hund som vägrar äta sin mat men sitter och tigger vitkål när man matar hamstrarna. Hon gillar allt förutom sin mat och ruccolasallad.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.