Säljes/köpes/bortges/bytes

(Köpes) Lagotto valp med hög kvalité

2013-03-06 14:59 #0 av: FlutterShy


Då jag fått reda på att Lagotto är den perfekta hunden för mig och min familj så har min familj bestämt sig för att skaffa en under sommarlovet så vi får massa extra tid med valpen i början. Därför vill jag bara kolla lite om någon får ljusa/choklad färgade valpar lev. klara under sommarlovet (eller lite inan, kan ju fixas) från meriterade och snälla föräldrar. Valpen ska vara reg. i skk, då jag väldigt gärna vill ställa ut. Vi är ganska aktiva och på sommaren brukar vi åka och bada i sjöar då det är ett perfekt tillfälle för en Lagotto och blöta ner tassarna.
Jag kommer också köra agility. Vi är helt medvetna om vad en Lagotto behöver så valpen kommer med säkerhet i goda händer hos oss.
Om uppfödaren ser att det är viktigt för oss att hålla kontakten kommer jag antagligen hålla hus här på forumet men har också en hundblogg där du kan titta in och se hur det går för oss.

Är ett plus om hunden finns i/runt småland eller i göteborg, men kan såklart tänka mig åka en bit.

Med vänliga Hälsningar.

Anmäl
2013-03-06 19:10 #1 av: [Teddies matte]

PM:ar dig!

Sajtvärd på Lagotto romagnolo i fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.