Beteende

Hur funkar de med andra djur?

2013-11-17 11:50 #0 av: Wellcraft

Ska hämta hem min valp nästa månad, har väldigt många smådjur hemma.
Med pinschern fungerar det knappt, men hon har ju jaktinstinkt. Kunde absolut inte lämna henne obevakad i rummet.
Hur funkar era lagottos med andra djur? Kommer ju visa valpen att smådjuren är familjemedlemmar osv, men undrar bara generellt :)

Häst, Vardag & Hund
nouw.com/WallHund

Anmäl
2013-11-17 12:38 #1 av: [Teddies matte]

Inga problem, min är riktigt förtjust i andra djur, skulle gärna leka med dem också ifall de var med på det. Hade kanin tidigare, inga problem.

Sajtvärd på Lagotto romagnolo i fokus

Anmäl
2013-11-17 14:02 #2 av: nadilda

Samma här, inga problem. Hon gillar att pussa både hamstrar och kaniner Lipar Förutom kompisens jätte kanin, den är lite läskig Skämtar

Anmäl
2013-11-17 14:33 #3 av: Wellcraft

Skönt att höra! :)

Häst, Vardag & Hund
nouw.com/WallHund

Anmäl
2013-11-18 09:00 #4 av: Snapsen

Vi har frigående höns som vår har vuxit upp med. Har i rena valpfnattet 'råkat' springa igenom flocken någon gång så alla flyger åt alla håll men han har aldrig jagat dom, bara skingrat. Och när han varit för nyfiken på mammahönor med små kycklingar blir han snabbt tillrättavisad av vassa näbbar i hasorna Yrar. Så hönsen är tämligen ointressanta i hans värld nu.

Katterna är lite svåra att inte retas med, men dom är vana sen tidigare med hundar så dom låter han hållas. Säger ifrån när han blir för mycket. Det är ömsom kärlekförklaringar ömsom retstickor allihopa.

Har även häst och den har han respekt för (tack och lov).Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.