Pälsvård

Klippkurs på lördag!

2015-10-14 16:47 #0 av: wingren

Jag ska på klippkurs på lördag (så spännande!) men undrar lite vad jag behöver tänka på inför det? Har bara haft lite mejlkontakt med hon som håller i kursen men jag börjar bli lite nervös ^^ Min kille är väldigt.. på och översexuell till läggningen, oavsett om det är en tik eller kastrerad hane så vet inte hur det kommer gå på grund av det med och vad jag ska tänka på. Har fått låna en bra sax iaf sen vet jag inte mer vad jag ska ha med mig. Klippbord kunde jag låna där. Ska man ha tovskär med sig? Handduk? Har ni gått någon kurs i klipp och vad hade ni med er då och finns det något som är lätt att glömma? Tack för svar :)

Anmäl
2015-10-15 09:00 #1 av: [Teddies matte]

Finns det några redskap att få låna där? Tovskär använder jag väldigt sällan, men är hunden tovig kan du ju alltid ta med för säkerhets skull. Vattenskål, kanske lite godis, möjligen en handduk och lämpliga kläder till dig själv kommer jag att tänka på. Ja och halsband på hunden, inte sele.

Sajtvärd på Lagotto romagnolo i fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.